WPC burkolatottal szeretné feldobni otthonát?

Akkor válassza a Woodlook WPC termékeket!


Aki könnyen kezelhető burkolatot keres, annak a WPC (Wood Plastic Composit, fa-műanyag kompozit) kétség kívül a legjobb megoldás. A hagyományos fa burkolatokkal ellentétben a WPC burkolat kevés karbantartást igényel. A tisztán tartás érdekében elegendő csupán tavasszal vagy ősszel lemosni magasnyomású mosóval.

A WPC burkolatok további előnye, hogy rendkívül rugalmasak és ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben. Mivel a WPC burkolatok nem korhadnak és nem szálkásodnak, ezért kültéri területeken is ajánlott a használatuk. Lerakásuk, szerelésük rendkívül könnyű és az évek múlásával is megőrzik színüket. 

Ez egy innovatív anyag, ami mindenhol felhasználható, ahol a fa is megtalálható. Meleg hatású, a fa érzetét kelti, de összetételének köszönhetően (hő plasztikusan kezelt fa őrlemény és ellenálló polimer kombinációja) közömbösíti a fa nem kívánatos tulajdonságait.

A WPC burkolatoknak rengeteg felhasználási területe van, melyeket lehet alkalmazni teraszburkolatként, medence mellett burkolatként, falburkolatként, kerítéselemnek, korlátelemnek, sőt virágoknak balkonláda készítésre is.

Nem véletlenül lett népszerű világszerte, hisz időtálló, felületkezelést nem igényel, könnyen tisztítható anyag, mely megfelel minden stílusnak és elképzelésnek.

Harmóniában a természettel!


Válasszon felhasználási területet!

Terasz

Kerítés

Falburkolat

Kazetta

WPC kiegészítők


Különbségek a Woodlook™termékek és más gyártók adalékanyagai között:

  • Kiváló minőségű alapanyagok és technológia. Nagyon finomra őrölt minőségi, száraz, keményfa és modern, gyártósorok biztosítják a végtermék nagy sűrűségét és ezáltal a bármilyen külső behatással szembeni nagy ellenállását. A keményfa őrleménynek köszönhető többek közt az is, hogy a Woodlook burkolatok megtévesztően hasonlítanak a valódi faburkolathoz. Sok más gyártó erre a célra nagy arányban puhafa fűrészport használ, és ettől a termék erősen préselt fa-jellegűvé válik és az UV sugárzásnak köszönhetően beszürkül.
  • A kötőanyagként használt keményített polietilén HDPE polimer környezetbarát, újrahasznosítható, és vitathatatlan előnye,hogy a nagy sűrűsége, keménysége és kopásállósága miatt előnyösebb más anyagoknál
  • A kényelmes járás miatt lapos szögben lekerekített sima barázdák