Beltéri ajtó vásárláson gondolkodik?

Ne keressen tovább! Stílust adunk otthonának!


CK Home álma az, hogy szép, modern belsőtéri ajtóival hozzájáruljon az emberek otthonának szebbé és kellemesebbé tételéhez, mely a hétköznapokat is szebbé teszi. Üzleti elképzelése pedig az, hogy a modern stílusú, kellemes belsőtéri ajtóinkat olyan alacsony áron kínálja, hogy a legtöbb ember számára elérhető legyen.

Egy jól megválasztott, minőségi beltéri ajtóval újjávarázsolhatja otthonát! A lakás színvilágához, stílusához illeszkedő ajtó – a háttérbe szorulva – hozzájárul a tökéletes összkép kialakításához, szebbé és kellemesebbé tételéhez, mely a hétköznapokat is szebbé teszi.

Beltéri ajtóink választéka a szép letisztult formákra, a könnyű beszerelhetőségre és karbantartásra, valamint a kedvező árakra összpontosít. Egy szép beltéri ajtó hozzájárul a szép lakásbelsőhöz , nyugalmat, frissességet, harmóniát tisztaságot sugározva, emeli lakása komfortját.

A CK Home, kizárólag olyan beltéri ajtókat kínál Önnek, melynek minősége, tetszetőssége, műszaki tartalma emeli a lakás komfortját, javítja az életminőséget.

„…mert beltéri ajtó választásnál a legfontosabb szempont,

megtalálni azt a beltéri ajtót, amely tökéletes harmóniában van otthonunkkal…”

Ne feledje! Beltéri ajtóinak megválasztása összetett dolog, melyet célszerű burkolathoz, bútorhoz, falszínhez nézni. Egy jól megválasztott ajtó sokáig okozhat örömöt otthonában, melyet jobb esetben egyszer kell megvenni!

Miért érné be kevesebbel?
Válasszon megfontoltan, döntsön okosan! Mert a minőség ma már nem luxus!

Válasszon Erkado vagy Borovi beltéri ajtóink közül és Mi segítünk Önnek harmóniát varázsolni otthonába! Ne érje be kevesebbel! Nálunk, a CK Home-nál Ön és otthona az elsődleges!


Beltéri ajtó típusok

ERKADO

Modern, elegáns formavilág

Keretes ajtólapok, tömör fa és MDF ajtólap szerkezettel

ERKADO

Klasszikus, letisztult formavilág

Papírrács betétes ajtó modellek

ERKADO

Egyszerű, modern, szép formavilág

Üveg ajtólapok, egyedi vasalatokkal

BOROVI

Klasszikus formavilág

Papírrács betétes ajtó modellek, EGYEDI MÉRETBEN


Beltéri ajtó kollekcióink:

A prospektus megnyitásához kattintson a katalógusra!

Minden beltéri ajtónk minősítéssel és teljesítmény nyilatkozattal ellátott, így ajtóinkra a gyártó által megszabott garanciális feltételek vonatkoznak! Garanciális probléma esetén elsődlegesen a beépítési minőség kerül vizsgálatra, mely alapján szakszerű beépítés megállapítása esetén kerül gyártási hiba felülvizsgálatra sor.