WPC burkolatottal szeretné feldobni otthonát?

Akkor válassza a CK Home WPC termékeit!


Aki könnyen kezelhető burkolatot keres, annak a WPC (Wood Plastic Composit, fa-műanyag kompozit) kétség kívül a legjobb megoldás. A hagyományos fa burkolatokkal ellentétben a WPC burkolat kevés karbantartást igényel. A tisztán tartás érdekében elegendő csupán tavasszal vagy ősszel lemosni magasnyomású mosóval.

A WPC burkolatok további előnye, hogy rendkívül rugalmasak és ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben. Mivel a WPC burkolatok nem korhadnak és nem szálkásodnak, ezért kültéri területeken is ajánlott a használatuk. Lerakásuk, szerelésük rendkívül könnyű és az évek múlásával is megőrzik színüket. 

Ez egy innovatív anyag, ami mindenhol felhasználható, ahol a fa is megtalálható. Meleg hatású, a fa érzetét kelti, de összetételének köszönhetően (hő plasztikusan kezelt fa őrlemény és ellenálló polimer kombinációja) közömbösíti a fa nem kívánatos tulajdonságait.

A WPC burkolatoknak rengeteg felhasználási területe van, melyeket lehet alkalmazni teraszburkolatként, medence mellett burkolatként, falburkolatként, kerítéselemnek, korlátelemnek, sőt virágoknak balkonláda készítésre is.

Nem véletlenül lett népszerű világszerte, hisz időtálló, felületkezelést nem igényel, könnyen tisztítható anyag, mely megfelel minden stílusnak és elképzelésnek.

Harmóniában a természettel!


Válasszon felhasználási területet!