Természetes megjelenés otthonában!

Válassza exkluzív Kaindl, Eurowood és Rooms laminált padló termékeinket!


Otthonunk padlójának kiválasztására tökéletes megoldást jelent egy jól megválasztott laminált padló, mely megjelenésével, minőségével, kialakításával és nagy színválasztékával, egyedi megjelenést, stílust és harmóniát varázsol otthonunk számára. A laminált padló legnagyobb előnyei a széles választék és a kopásállóság, mely által olyan helyiségekben is tökéletesen alkalmazható, ahol erős igénybevételnek van kitéve.

Különlegességként már megtalálhatóak antikolt, rusztikus és hajópadló, valamint a természetes, masszív fapadló benyomást keltő mintázatok is, amelyek akár padlófűtésnél is lerakhatók.

Stílust viszünk a mindennapokba!

A fa több, mint egy elasztikus nyersanyag. Kellemes járásérzetet ad, meleget sugároz, a házunkat hangulatos otthonná varázsolja és alkalmazkodik igényeinkhez: Mindegy, hogy nagy igénybevételnek kitett gyerekszobáról, a konyhában elvárt praktikusságról, vagy a lakóterek elegáns hangulatosságáról beszélünk, sokoldalúsága még a szakértőket is újra és újra lenyűgözi.

Mindegy, hogy az elegáns és hangulatos vidéki házakból ismert padlóról, vagy stílusos laminált padlóról van szó – a legfontosabb döntés a megfelelő, odaillő padló kiválasztása. Mikor már garantált a tökéletes összhatás, csupán két dologra kell odafigyelni: a szakszerű lerakásra és a megfelelő ápolásra.


Laminált padló választék

KAINDL Laminált padlók

Klasszikus és természetes stílus
(7-10 mm)

EUROWOOD Laminált padlók

Exkluzív, természetes, egyedi stílus
(8-12 mm)

ROOMS Laminált padlók

Modern, nedvességálló padlók
(8-10mm)


CK Home-nál megtalálhatja a KAINDLEUROWOOD és ROOMS padlók kínálatát, melyek kiváló minőségüknek és egyedi, stílusos kivitelük által nagy népszerűségnek örvendenek.

Laminált padlóink gyári minősítéssel rendelkeznek, melyekre a gyártó által előírt garanciális feltételek vonatkoznak! A garanciális feltételhez kritérium a szakszerű, precíz, előírásoknak megfelelő lerakás és szerelés.