…egy családias környezet, egy minőségi üzlet….


CK HOME egy családi vállalkozásént működő belsőépítészeti, építőipari cég, mely több mint 15 éves szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik.

Családi vállalkozásunk, a Cíviskert Bt.,2002 óta van az építőiparban. Kezdetben műanyag nyílászárók és beltéri ajtók beszerelésével, lakásfelújításokkal, laminált padló lerakásával foglalkoztunk, kereskedelmi cégek alvállalkozóiként.

2016-ban érkezett el a nagy lépés cégünk számára, mikor ugyanis megnyitottunk első nyílászáró bemutatótermünket debrecenben, CK Ajtó-Ablak üzlet néven. Szerettünk volna egy minőségi üzletet, egy olyan üzletet , ahol kellő szakértelemmel, precizitással és odaadással tudjuk szolgálni ügyfeleinket. Látva a többi kereskedelmi cég hibáit, tudtuk hogy ezt lehet jobban is csinálni, tudtuk hogyan lehet jól csinálni!

A minőségi üzlet, ami az ügyfél érdekeit szolgálja és ahol foglalkozva van az ügyféllel. Megszületett! Ez a CK Home!

A fokozott népszerűségnek köszönhetően egyre több termékkörrel sikerült és partnerrel sikerült kibővülni az évek során, míg a CK Home elismert és megbecsült üzletté nőtte ki magát. Sikerült amire vágytunk!

…Az üzlet, mely harmóniát teremt otthonában!…

Jelenlegi termékkínálatunk fő profilja a beltéri ajtók, laminált padlók, melyek kiegészülnek wpc burkolatokkal, biokandallókkal, tapétákkal, kilincsekkel és adott esetben műanyag nyílászárókkal.

Cégünk célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegyünk minőségi termékek számos kínálatát, melyek a legjobb minőséget képviselik és mind a lakosság, mind a kivitelezők megtalálják a számukra megfelelő termékeket. 

Termékeink folyamatosan frissülnek, ezáltal törekedve, hogy a legújabb designnak és trendnek megfelelő ajtók és padlók kerüljenek otthonába, a klasszikustól a legmodernebb kivitelig. Termékeink beszállítóinak és gyártóinak felkutatása során felkerestük a szakmailag leginkább felkészült, komoly referenciákkal rendelkező gyártó cégeket és végre találkoztunk azzal a szemléletmóddal, amit mindig is szerettünk volna átadni termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

Igyekszünk minden ügyfelünk számára teljeskörű tájékoztatást adni és segíteni abban hogy ügyfelünk a lehető legjobban döntsön. A minőségi termékek mellett a legfontosabb a minőségi, szakszerű szerelés, melyet családi vállalkozásunk végez, így törekedve a tökéletes beépítési minőségre.

CK Home üzletünk ingyenes szaktanácsadást, árajánlat készítést biztosít ügyfelei számára!