Szaktanácsadás

A beltéri ajtó vagy laminált padlók kiválasztása sokszor nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk. Egy ajtó/padló esetén is több mindenre kell odafigyelnünk, melyek lehet megnehezítik a döntést. A CK Home-nál ingyenes szaktanácsadást biztosítunk minden ügyfelünk számára és gondoskodunk róla, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő termékeket.

Árajánlat készítés

Minden ügyfelünk számára biztosítjuk a kiválasztott termékre vonatkozó árajánlat gyors és kedvező elkészítését, melyre lehetőség van email, telefon vagy személyes megkeresés esetén is. Javasoljuk minden ügyfelünknek a személyes egyeztetést, a pontos és tökéletes ajánlathoz.

Helyszíni felmérés

Az árajánlat elfogadása után, a megrendelés elindításának első lépése a helyszíni felmérés és szemle, melyen a kivitelezést végző kollégánk pontosítja a méreteket és egyezteti a szükséges kialakításokat, lépéseket. A megrendelés kirázólag a helyszíni felmérés után lép érvénybe.

Házhozszállítás

A megrendelt termékekhez lehetőség van házhozszállítást kérni, melynek költsége függ a távolságtól, helyszíntől, emelettől stb.

Összeszerelés, beépítés

Termékeinkre beépítési, szerelési szolgáltatást biztosítunk, melyre garanciát vállalunk. A kivitelezéseket kizárólag több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink végzik, ezáltal biztosítva a tökéletes eredményt.