A BOROVI ajtógyár, hazánk egyik legnagyobb beltéri ajtó gyártója, mely klasszikus, ám de modern, a mai divatnak megfelelő beltéri ajtók képviselőjenként van jelen a piacon.

A Borovi féle beltéri ajtó, különböző fóliázással, felár ellenében erősített belső szerkezettel, valamint (amiben a mai napig kiemelkedik sok gyártó közül) egyedi méretben rendelhetőek. Egyedi méretben történő gyártásának köszönhetően, rengeteg esetben jelenthet megoldást, ami nem csak megkönnyíti a helyzetet, de anyagilag is nagy segítséget jelenthet ügyfeleink számára (pl. nem szükséges az egyedi ajtó nyílást méretre alakítani).


Papírrács betétes beltéri ajtók

CPL beltéri ajtók esetében lehetőség van felár ellenében furatolt faforgácsbetétes belső szerkezet erősítésre, mely által elkerülve a nedvesség re történő vetemedés lehetőségét, valamint növelve az ajtó hő és hangszigetelő képességét.

Ezek a CPL ajtók nem csak lakótérbe, lakásokba, családi házakba, de intézményekbe (pl. wellness szálloda, iroda, üzletek stb.) is megfelelnek, így nagy felhasználási területtel rendelkeznek, mely mindenki számára megfelelő választás lehet.


Használja a Borovi beltéri ajtó konfigurátort!

A beltéri ajtó konfigurátor segítségével, néhány kattintást követően kiválaszthatja, megtervezheti otthona számára a tökéletes ajtót! Szebbnél szebb ajtó modellek és CPL fólia minták elérhetőek, melyeknél a minta száliránya változtatható, így a CPL fóliás modellek esetén, változtatható a függőleges vagy vízszintes szálirány.

Válasszon fólia típust és használja az ajtó konfigurátort!

EGYEDI méret!
Szabvány méret