Az Erkado ajtógyár napjaink egyik legnagyobb lengyel beltéri ajtó gyártója, mely hazánkban is az egyik legnépszerűbb gyártójaként van jelen, minőségének, egyedi formavilágának és kedvező árazásának köszönhetően.

Az Erkado beltéri ajtó modellek különböző fólia típussal, belső szerkezettel és üvegezéssel rendelhetőek. Minden modell esetében lehetőség van több üvegezési variációra, valamint falcos és falc nélküli kialakításra. Minden ajtó típus rendelhető állítható szélességű ajtótokkal, melyek 8 cm falvastagságtól, akár 42 cm-s falvastagságig rendelhetőek átfogó tokkal.


STILE technológiával gyártott, tömör keretes szerkezetű beltéri ajtó modellek:

A STILE technológiával gyártott beltéri ajtók választhatóak Greko, CPL és Prémium fóliával, valamint MDF vagy tömbösített fa belső szerkezettel.

A beltéri ajtóknál, minden modellnél, azaz modell családnál, legalább 8 fajta variáció van az üvegezésre, ezáltal minden modell kérhető tele üveges, kevés üveges vagy üveg nélküli verzióban. Ezáltal egységesítve ajtóinkat egy modellre és így alkotva harmóniát, egy formavilággal berendezve otthonunk!

ARALIA
BUDLEJA
FORSYCJA
DEBECJA
KAMELIA

EWODIA
EPIMEDIUM
NEMEZJA
PETUNIA
LAWENDA
NOLINA
POWOJNIK
IRYS
BERBERYS
ARALIA
LAURENCJA
MAGNOLIA
DAGLEJZA
FLOKS
HIACYNT
SURMIA
JUKA
FREZJA
KROKUS
FRAGI

Keretes ajtólapok belső szerkezete:

MDF keretelem GREKO
fóliához
Ragasztott fa keretelem
PREMIUM és CPL fóliához

STILE technológia műszaki tartalma:

Stabil, 35 mm vagy 22 mm
vastagságú keresztléc
Esztétikus keret nélküli üvegezés
Három állítható, praktikus
2 csapos zsanér
Tartós tiplis illesztés

A STILE technológiájú ajtók hasonlóan a hagyományos minőségi fa beltéri ajtókhoz, csapolással és ragasztással kerülnek rögzítésre, ezáltal keretet adva az ajtónak, valamint a vízszintes és függőleges elemeket variálva formálva belső osztásait. Minden ajtó alap esetben edzett 4 mm-es üvegezéssel készül, mivel üvegezőléc nélküli gyártása által, a keresztlécbe van süllyesztve az üveg, így növelve az üveg minőségét, sérülés elkerülését.

Ezek által a paraméterek által egy olyan minőségi ajtót kapunk, ami minőségivel, gyártásilag a fa beltéri ajtókhoz hasonló, ám de minőségi, erős vákuum fóliázása miatt felületkezelést nem igényel, így ötvözve a két típusú ajtók előnyeit.


Az Erkado STILE technológiával gyártott ajtókra 3 év gyártói garancia érvényesül, mely rendelkezik érvényes teljesítménynyilatkozattal és minősítéssel.