INNOVO WPC FALBURKOLAT

Az Innovo WPC falburkolati rendszerek teljesen egyedi, exkluzív, mai trendeknek megfelelő designt képviselnek.

Famintás felületének köszönhetően egyszerre természetes, de ugyanakkor modern kialakításúak, ötvözve a WPC burkolati anyagok összes pozitív tulajdonságával.

Nem vetemednek, nem kopnak, időtállóak és rendkívül magas UV-ellenállósági képességgel rendelkeznek.

Az Innovo falburkolati rendszerek hasonlóan a WPC teraszburkolati és kerítésrendszerekhez, nem igényelnek speciális felületkezelést. Anyagában színezettek, így az esetleges felületi karcokat szinte teljesen elnyeli.

Telepítésük nem igényel magas szintű szakmai tudást, ami azonban fontos, hogy tisztában legyenek a WPC termékek egyik legfontosabb tulajdonságával, a hőtágulással. Felhelyezésük speciális kiképzésű alumínium klipszekkel történik, WPC párnafára. Élzárásként L-élzárót, vagy adott esetben Egyenes oldaltakarót ajánlunk.


Innovo WPC falburkolatok

br. 1.893 Ft/fm

  • Profil méret: 160*18 mm
  • Hosszúság: 5800 mm

JÓ HA TUDOD!

A párnafák rögzítését a falba kell biztosítani. Használandó anyagok konstrukciós párnafák wpc-ből fából vagy alumíniumból. Rögzítési távolsága 60cm legyen. Szerelt homlokzatoknál a használt hőszigetelő anyag és a burkolólap között be kell tartani a min.25mm távolságot. Szerelésnél figyelembe kell venni a kinti hőmérsékletet és ettől függően az anyag hőtágulását. Javasoljuk a szerelést tapasztalt, szaktudással bíró szerelőkre bízni. A karbantartás nagyon egyszerű. Nem igényel impregnációt. Szennyezés esetén csak le kell mosni. A tiszta és száraz felületre használhatunk víz lepergető bevonatot.